0

Service

TWEEDEHANDS MEUBELEN ZIJN VAAK MINSTENS ZO LEUK. WE VERZAMELDEN VERRASSENDE MEUBELEN UIT HEEL HET LAND. START BIJ ONS UW ZOEKTOCHT NAAR DAT ENE STUK.

In- en verkoop >

Wanneer u toe bent aan nieuwe meubels, dan staan wij klaar om uw oude meubels op te kopen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, waardoor ons bereik optimaal benut kan worden. Door onze centrale positie zijn wij in staat om door geheel Nederland meubels op te kopen en met eigen vervoer op te halen. Wij kunnen de door ons op waarde geschatte spullen van u inkopen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven. Op onze pagina restylen kunt u lezen en zien wat wij met deze spullen doen. Wij richten ons voornamelijk op kasten. Bijvoorbeeld antieke kasten, meidenkasten, brocante meubels etc. Verder is het ook prettig dat wij bij aankoop van uw meubels contant betalen!

Meubels restylen >

Het begint met de zoektocht naar een geschikt meubel om te restylen. Onze voorkeur gaat uit naar oude grenen en eiken meubels. Deze oude meubels zijn vaak erg degelijk en hebben een charmante landelijke uitstraling. Maar ook moderne meubels met bijvoorbeeld een fineerlaag kunnen wij, door de juiste voorbehandeling, uitstekend restylen. Vervolgens bepalen we samen met u welke kleur, beslag en uitstraling het meubel nodig heeft. Wij adviseren een stijl en kleur te kiezen die past bij het meubel. We voeren eventueel reparaties uit en we kunnen ze bijvoorbeeld van extra legplanken of binnenverlichting voorzien. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk meubel. Wij geven het meubel een goede voorbehandeling met producten van prima kwaliteit zodat de lak prima tegen een stootje kan. De oude meubels spuiten we met verdunde verf zodat de authentieke uitstraling en houtnerven behouden blijven. De nieuwere meubels worden vaak gespoten met een strakke zijdeglas verf.

Bezorgen en monteren >

In overleg kunnen wij uw nieuwe aankoop bezorgen tegen een redelijke vergoeding door heel het land. Ook kan uw aankoop voor u gemonteerd worden op de door u gewenste plek in de kamer. Of u nu in een flatgebouw, appartement of ééngezinswoning woont. Dit is voor onze bezorgers/monteurs geen enkel probleem. Zij moeten uiteraard wel de ruimte hebben om de aankoop op de door u gewenste plek te kunnen brengen en de plek waar het meubel komt te staan, dient vrij te zijn.